Cos de cumparaturi

Coșul tău este în prezent gol.

Înapoi la magazin

  • In zilele triste, la fel ca si in cele fericite, suntem alaturi de cei dragi, cu flori.

           Noi va ajutam creand cele mai moderne si proaspete coroane, aranjamente sau buchete care sa va insoteasca ultimele ganduri .  Puteti alege culorile si florile pe care le preferati pentru acestea.

  • Un buchet de flori va fi, mereu, bine venit si apreciat. Iti propunem buchete deosebite, cu flori speciale, concepute in asa fel incat , ambalajele de plastic sa nu-si mai gaseasca locul.

  • Create in cutii, cosuri sau vase ceramice, aranajmentele florale sunt potrivite oricarei ocazii pentru ca nu au nevoie de ingrijire speciala. Florile vor  avea suficienta apa in burete floral in care aranjamentele au fost concepute.

  • Daca vrei sa faci un cadou frumos si mai putin conventional unei persoane dragi, o sugestie ar fi sa-i oferi un trandafir criogenat. Acesta este un cadou minunat, de lunga durata, pentru orice ocazie. El poate fi si un detaliu impresionant de decoratiuni interioare. Create cu drag, aceasta aranjamente cu trandafiri naturali, licheni si plante naturale, toate stabilizate, isi vor pastra aspectul proaspat de-a lungul anilor. Un cadou special pentru persoanele dragi care sa le aminteasca mereu de voi. Alegeti varianta care va place cel mai mult! .  

  • A dărui flori a fost și în perioada stării de urgență, o punte de legătură între tine și cei dragi ție. Acum, la început de an școlar, tot florile o să transmită în locul copiilor voștri gândurile bune și aprecierea voastră pentru cadrele didactice.