0

Blog

Bujorul - floarea imperială

Bujorul - floarea imperială

Bujorul este una dintre cele mai solicitate flori de primavara, fiind indragit de domnisoarele si doamnele de toate varstele. Este o floare unica care este considerata pe buna dreptate una imperiala. Cu o estetica deosebita si cu un parfum irezistibil, aceasta floare are o istorie bogata si semnificatie deosebita.

Ce flori alegi să oferi în dar la o cununie civilă?

Ce flori alegi să oferi în dar la o cununie civilă?

Cununia civilă este evenimentul celebrat, de obicei, într-un cerc restrâns de persoane apropiate. Iar dacă ai fost invitat la o asmenea ceremonie, atunci cu siguranță ești o persoană importantă pentru miri, și nu ai cum să te prezinți la eveniment fără flori!


Cum prelungești durata de viața a unui buchet

Cum prelungești durata de viața a unui buchet

Fie că ai primit în dar un buchet de flori, sau l-ai cumpărat pentru acasă, cu siguranță îți dorești să te bucuri cât mai mult timp posibil de frumusețea florilor. Dacă ești în căutarea răspunsului la întrebarea Cum prelungesc durata de viață a unui buchet?, îți dezvăluim aici secretele și trucurile care te vor ajuta!




Din nou ești invitat la EVENIMENTE !

Din nou ești invitat la EVENIMENTE !

Încet, dar sigur, se pare că revenim la viața de dinainte de pandemie, iar un semn al acestui fapt este reluarea evenimentelor! Într-adevăr, încă există restricții cu privire la desfășurarea acestora, însă ne bucurăm că tinerii își pot serba cununia civilă, pot organiza nunta, familiile se pot bucura de botezul copiilor, și fiecare dintre noi își poate organiza serbarea de aniversare!

Flori pentru prima zi de ȘCOALĂ

Flori pentru prima zi de ȘCOALĂ

Cât de trist nu ar fi s-o spunem, dar uite că deja e toamnă în calendar, iar pentru toți copiii asta înseamnă un lucru: în curând vor reveni la ȘCOALĂ!


Nu mai este mult timp și vom marca începutul noului an școlar, un eveniment important atât pentru copii și dascăli, cât și pentru părinți. Și ca orice alt eveniment deosebit, acesta nu poate trece fără flori! Dacă încă nu știi ce flori să oferi în dar la primul clopoțel din anul școlar, îți lăsăm câteva idei în rândurile ce urmează.

Flori pentru ultima zi de scoala

Flori pentru ultima zi de scoala

Cu pași grăbiți se apropie ultima zi de școală și mult așteptata vacanță! A fost un an școlar cel puțin neobișnuit...pe alocuri cu ore online, pe alocuri în format fizic, iar dascălii sunt cei care au depus mult efort pentru ca fiecare copil să primească bagajul necesar de cunoștințe.


Și pentru că ultimul clopoțel din anul de învățământ este momentul potrivit pentru a aduce un semn de recunoștință și apreciere pentru dascăli, florile sunt tocmai potrivite pentru a fi dăruite la sfârșitul anului școlar! 



Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)