Cos de cumparaturi

Coșul tău este în prezent gol.

Înapoi la magazin

  • Create in cutii, cosuri sau vase ceramice, aranajmentele florale sunt potrivite oricarei ocazii pentru ca nu au nevoie de ingrijire speciala. Florile vor  avea suficienta apa in burete floral in care aranjamentele au fost concepute.

  • In zilele triste, la fel ca si in cele fericite, suntem alaturi de cei dragi, cu flori.

           Noi va ajutam creand cele mai moderne si proaspete coroane, aranjamente sau buchete care sa va insoteasca ultimele ganduri .  Puteti alege culorile si florile pe care le preferati pentru acestea.

  • Un buchet de flori va fi, mereu, bine venit si apreciat. Iti propunem buchete deosebite, cu flori speciale, concepute in asa fel incat , ambalajele de plastic sa nu-si mai gaseasca locul.

  • Saptamanal vom avea oferta speciala la numite tipuri de flori si dorim sa impartasim asta cu voi si cu cei dragi voua. Profitati de preturile reduse la aranjamente care vor rezista in timp . Saptamana aceasta... trandafiri stabilizati . Create cu drag, aceasta aranjamente cu trandafiri naturali, licheni si plante naturale, toate stabilizate, isi vor pastra aspectul proaspat de-a lungul anilor. Un cadou special pentru persoanele dragi care sa le aminteasca mereu de voi. Alegeti varianta care va place cel mai mult! .