0

Livrare

Livrare

Livrarea produselor noaptre se face prin angajatii nostri sau cu masini electrice ale partenerului nostru de livrare la adresa specificata de catre client in formularul de comanda sau produsele pot fi ridicate din Floraria Gift Art ( Strada 9 Mai, nr. 23, Sibiu).

Livrarea GRATUITA va fi facuta la data si intervalul orar ales de tine , la ce adresa ai specificat tu in pagina de checkout, dar numai in Sibiu, Selimbar si Cartierul Arhitectilor.

Facem tot posibilul sa livram comanda in intervalul orar mentionat , dar nu putem garanta decat data livrarii. Acest interval este numai cu caracter orientativ si cu cat comanda este plasata din timp, cu atat reusim sa ne organizam atat de bine incat sa il putem respecta.

TERMEN SI PROGRAM DE LIVRARE

Orice comanda poate fi livrata in Sibiu, Selimbar si Cartierul Arhitectilor, in 2-4 ore de la confirmarea platii.

Programul de livrari este: 09:00 – 17:00 de luni pana vineri si 10:00-17:00 sambata. Pentru livrarile de duminica, te rugam sa ne contactezi inainte pentru a-ti putea confirma disponibiliattea noastra.

Sunt perioade in an cand programul de livrare poate si prelungit sau chiar restrictionat datorita numarului mare de comenzi (1-8 martie, Craciun, Revelion, alte sarbatori legale).

Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora sau in perioade foarte aglomerate din an (Valentine’s Day, 1-8 martie, Paste, Craciun, onomastici, etc)

COST LIVRARE

Livrarea produselor comandate este gratuita pentru orice comanda cu livrare in Sibiu, Selimbar si Cartierul Arhitectilor.

Livram si in alte localitati din Judetul Sibiu sau imprejurimi. In acest caz va rugam sa ne contactati pentru a putea sa va comunicam costul livrarii. Clientul va fi informat inainte de procesarea comenzii. Comanda va fi procesata dupa ce clientul va accepta si va achita costul de livrare.

O livrare de succes depinde in foarte mare masura de acuratetea datelor care ne sunt furnizate (nume si adresa destinatar, nr de telefon, data si intervalul orar al livrarii etc).

CONDITII SPECIALE LIVRARE

SC GIFT ART SRL nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor. Datorita perisabilitatii produselor cu flori, nu raspundem de deprecierea/ofilirea produselor ca urmare a prelungirii timpului de livrare datorita unei adrese de livrare incorect furnizata de client, o amanare sau o redirectionare solicitata de client sau de catre destinatar, o amanare sau o redirectionare survenite ca urmare a lipsei destinatarului de la adresa.

In situatia in care accesul la destinatar este restrictionat (portar, punct de control, destinatar internat in spital, etc) iar curierului nu i se permite accesul catre destinatar, sau daca destinatarul lipseste de la adresa, coletul poate fi receptionat de o terta persoana (portar, receptioner, vecin, ruda, coleg, etc.) daca aceasta persoana va semna pentru primirea coletului. In aceste conditii comanda va fi considerata livrata.

In cazul in care nicio alta persoana care are acces la destinatar nu doreste sa semneze pentru primire sau destinatarul nu este prezent la adresa si nu poate fi gasit la telefon, curierul va reveni la adresa de maxim inca doua ori. In cazul in care destinatarul nu este gasit dupa 3 incercari, SC GIFT ART SRL nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita, iar clientul va fi instiintat asupra acestei situatii, urmand sa ne comunice cum doreste sa procedam. Produsul poate fi distrus, sau poate fi livrat, la cerere, la o noua adresa. SC GIFT ART SRL nu este raspunzatoare in cazul degradarii produsului datorita transportarii acestuia de catre curier timp de doua zile. Clientul poate solicita, contra cost, improspatarea aranjamentului daca este cazul. Valoarea necesara improspatarii aranjamentului va fi comunicata clientului. In cazul in care nu vom putea sa luam legatura cu clientul prin canalele de comunicare folosite anterior, produsul va ramane la Atelierul nostru in asteptare timp de 2 zile. Dupa expirarea acestui termen, produsul va fi distrus iar comanda considerata finalizata.

In cazul in care destinatarul refuza primirea coletului, SC GIFT ART SRL nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita iar clientul va fi instiintat asupra acestei situatii, urmand sa ne comunice cum doreste sa procedam. Produsul poate fi distrus, sau poate fi livrat, la cerere, la o noua adresa. In cazul in care nu vom putea sa luam legatura cu clientul prin canalele de comunicare folosite anterior, produsul va ramane la Atelierul nostru in asteptare timp de 2 zile. Dupa expirarea acestui termen, produsul va fi distrus iar comanda considerata finalizata.

Compania noastra nu isi asuma nicio obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata in cazul situatiilor de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu) sau in cazul accesului limitat la adresa. Expeditia comenzii in cauza se poate amana sau redirectiona catre o noua adresa cu livrare in termen de 24 de ore.

Deoarece exista anumite perioade foarte aglomerate pe parcursul unui an (Craciun, Valentine’s Day, 1-8 Martie, Paste, alte sarbatori) va rugam sa va programati din timp comenzile realizate in preajma acestor perioade din an. SC GIFT ART SRL isi rezerva dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate in aceste perioade din an, dar numai cu instiintarea clientilor asupra acestui fapt in prealabil. In situatia in care nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu tine, vom considera ca avem acordul tau implicit.

Nu poate fi considerata nelivrata / livrare neconforma / marfa ofilita / marfa stricata nici o comanda aflata intr-una din situatiile mai sus mentionate. Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate si sa facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor.

Orice redirectionare a unui produs catre o noua adresa survenita in urma uneia din situatille de mai sus si solicitata de catre client, se face numai in urma achitarii unei taxe de transport de 25 lei/adresa livrare, indiferent de valoarea comenzii.

In cazul in care comanda este livrata, sub semnatura destinatarului mentionat sau unei alte persoane de la adresa, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru orice situatii aparute ulterior.

LIVRARE IN ANONIMAT

Comenzile plasate pe www.giftartsibiu.ro cu mentiunea de a fi livrate cu pastrarea anonimatului nu vor fi divulgate destinatarului decat in cazuri exceptionale, la cererea Autoritatilor sau in urma acordului clientului.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic inaintea livrarii, pentru validarea adresei si a orei de livrare, dar nu i se va comunica ce urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de “colet”, iar orice informatie referitoare la identitatea clientului nu va fi transmisa destinatarului.