0

 Dacă vrei să faci un cadou frumos și mai puțin convențional unei persoane dragi, o sugestie ar fi să-i oferi un trandafir criogenat. Acesta este un cadou minunat, de lungă durată, pentru orice ocazie. El poate fi și un detaliu impresionant de decorațiuni interioare. 

  

 Trandafirii stabilizați au un aspect foarte frumos, pe care îl păstrează în timp, pentru o perioadă de până la 8 ani,  fără apă sau lumina soarelui. 

  

    Acești trandafiri au un design frumos și nu necesită îngrijiri speciale. Pentru a rezista mai mult timp, trebuie protejați și respectate câteva indicații. Ei nu sunt pretențioși, nu se degradează ușor, nu au nevoie de lumină specială și nici nu eliberează în mediul înconjurător substanțe toxice (care pot afecta persoanele din casă sau animalele de companie). 

     De regulă trandafirul trebuie protejat cu o cupolă de sticlă, de praf și alți factori externi. El nu trebuie să fie expus la lumina directă și puternică a soarelui. Mare atenție cu această floare, ea nu trebuie să fie udată cu apă. Prin urmare, nu este indicat să se țină floarea în baie, sau în alt loc unde gradul de umiditate este ridicat. 

 Lăsați în rubrica specială, orice detaliu de care ați vrea ca noi să ținem cont și vom face magie pentru a va îndeplini dorințele. 

  

  

 Livrarea în Sibiu, Selimbar  și Cartierul Arhitecților este gratuită iar tu poți plăti online folosind cardul tău Visa sau Mastercard, sigur și rapid prin platforma ”euplatesc.ro”. Pentru livrare în alte localități din apropierea Sibiului, va rugăm să ne contactați inaite de a plasă comandă . 


Nu sunt produse în această categorie.