0

Flori pentru prima zi de ȘCOALĂ

heading_title

Cât de trist nu ar fi s-o spunem, dar uite că deja e toamnă în calendar, iar pentru toți copiii asta înseamnă un lucru: în curând vor reveni la ȘCOALĂ!


Nu mai este mult timp și vom marca începutul noului an școlar, un eveniment important atât pentru copii și dascăli, cât și pentru părinți. Și ca orice alt eveniment deosebit, acesta nu poate trece fără flori! Dacă încă nu știi ce flori să oferi în dar la primul clopoțel din anul școlar, îți lăsăm câteva idei în rândurile ce urmează.


Ce flori să alegi pentru dascăli?

O compoziție florală cu o varietate largă de flori este o alegere potrivită oricând! În asemenea cazuri, îți recomandăm să atragi atenție deosebită la gama de culori: fie alegi o compoziție cu flori pastelate, fie una cu flori colorate. Decizia o poți face în funcție de temperamentul educatoarei, învățătoarei sau a profesoarei. Pentru un dascăl blând florile pastelate sunt alegerea perfectă, iar pentru unul energic - cele colorate.

Dacă vrei să faci un cadou plin de semnificație, îți sugerăm să atragi atenția la simbolurile anumitor flori. Astfel, trandafirul simbolizează frumusețea și eleganța; orhideea - respectul și admirația; eustoma - gânduri bune și prietenia; dalia - respectul și demnitatea; hortensia - abundența și delicatețea.

Dacă știi care sunt florile preferate ale dascălului, nu uita să le menționezi când plasezi comanda, astfel încât floriștii să le includă în compoziția florală. 


Aranjament sau buchet floral?

Oricare alegere este una potrivită, într-un final, gestul contează! În cazul unui buchet, poți alege diverse dimensiuni ale acestuia, poți opta pentru ca acesta să fie cu ambalaj sau fără, iar pentru a fi păstrat acesta trebuie pus într-o vază cu apă curată.

În cazul unui aranjament, florile sunt montate pe un burețel îmbibat cu apă, care asigură prospețimea îndelungată a compoziției. Un aranjament floral poate fi creat în cutie de carton, cutie de lemn sau coș. Plusul unui asemenea cadou sunt cutiile (cel mai des decorate tematic), care pot fi utile în grupă/clasă pe parcursul anului (spre exemplu pentru depozitarea creioanelor colorate).


Aranjament cu plante

Un aranjament cu plante poate fi un cadou deosebit și util în același timp. Poți alege dintr-o varietate de plante precum orhidee, kalanchoa, aloe, suculente, mușcate, etc. Asemenea aranjamentelor florale, cele cu plante pot fi create în diverse cutii sau coșuri.

Iar dacă nu poți decide dacă să alegi un aranjament cu flori proaspete sau unul cu plante, venim noi cu soluția pentru tine :)  Poți alege o compoziție deosebită ce le include pe ambele, îți propunem mai multe modele de aranjamente ce conțin orhidee în ghiveci care este îmbrățișată de o mulțime de flori proaspete!


Cum poți personaliza cadoul floral?

Dacă vrei să faci un cadou deosebit, poți chiar tu să fii floristul! Nu, nu va trebui să aranjezi tu florile, dar le poți alege, începând de la tipul de flori, culorile acestora, și chiar vasul în care va fi creată compoziția (în cazul aranjamentelor florale).

Pe site-ul Gift Art ai posibilitatea să devii florist pentru a crea virtual propriul aranjament sau buchet floral, iar echipa noastră va avea grijă să transpună în realitatea ceea ce este în imaginația ta!


Dacă și în acest an restricțiile epidemiologice nu ne permit să aducem flori?

Experiența de anul trecut, când florile nu erau permise pentru a fi aduse la școală/grădiniță, ne-a învățat să ne adaptăm oricăror situații.

Deci cum procedam în acest caz? Foarte simplu: livrăm florile direct la domiciliul dascălului. Și în acest caz poți alege una din două variante: fie îi duci tu florile, fie optezi pentru serviciul de livrare al florăriei de unde le-ai comandat. 

La Gift Art livrăm florile chiar dacă tu nu cunoști adresa! Ne lași numărul de telefon al d-nei educatoare/învățătoate/profesoare, și de restul ne ocupăm noi!


Floraria Gift Art este gata sa devina si de aceasta data complicele tau: pregatim buchete si aranjamente respectand preferintele tale, si pentru a-ti economisi timpul, asiguram livrarea GRATUITA in Sibiu.

Related Post

Ce flori alegi să oferi în dar la o cununie civilă?

Ce flori alegi să oferi în dar la o cununie civilă?

Cununia civilă este evenimentul celebrat, de obicei, într-un cerc restrâns de persoane apropiate. Iar dacă ai fost invitat la o asmenea ceremonie, atunci cu siguranță ești o persoană importantă pentru miri, și nu ai cum să te prezinți la eveniment fără flori!


Cum prelungești durata de viața a unui buchet

Cum prelungești durata de viața a unui buchet

Fie că ai primit în dar un buchet de flori, sau l-ai cumpărat pentru acasă, cu siguranță îți dorești să te bucuri cât mai mult timp posibil de frumusețea florilor. Dacă ești în căutarea răspunsului la întrebarea Cum prelungesc durata de viață a unui buchet?, îți dezvăluim aici secretele și trucurile care te vor ajuta!




Din nou ești invitat la EVENIMENTE !

Din nou ești invitat la EVENIMENTE !

Încet, dar sigur, se pare că revenim la viața de dinainte de pandemie, iar un semn al acestui fapt este reluarea evenimentelor! Într-adevăr, încă există restricții cu privire la desfășurarea acestora, însă ne bucurăm că tinerii își pot serba cununia civilă, pot organiza nunta, familiile se pot bucura de botezul copiilor, și fiecare dintre noi își poate organiza serbarea de aniversare!

Flori pentru ultima zi de scoala

Flori pentru ultima zi de scoala

Cu pași grăbiți se apropie ultima zi de școală și mult așteptata vacanță! A fost un an școlar cel puțin neobișnuit...pe alocuri cu ore online, pe alocuri în format fizic, iar dascălii sunt cei care au depus mult efort pentru ca fiecare copil să primească bagajul necesar de cunoștințe.


Și pentru că ultimul clopoțel din anul de învățământ este momentul potrivit pentru a aduce un semn de recunoștință și apreciere pentru dascăli, florile sunt tocmai potrivite pentru a fi dăruite la sfârșitul anului școlar! 



Bujorul - floarea imperială

Bujorul - floarea imperială

Bujorul este una dintre cele mai solicitate flori de primavara, fiind indragit de domnisoarele si doamnele de toate varstele. Este o floare unica care este considerata pe buna dreptate una imperiala. Cu o estetica deosebita si cu un parfum irezistibil, aceasta floare are o istorie bogata si semnificatie deosebita.